Om företaget

Vårt huvudkontor ligger i Kristianstad men vi utför med fördel arbeten i hela södra Sverige. Vårt arbetsområde är med andra ord flexibelt. Vi är ett företag som sammanflätar två olika branscher; stenläggning och transport.

AB LM Transport och Entreprenad består av 36 anställda varav 10 stycken som befinner sig på filialen i Skellefteå. Företaget har funnits inom branschen i över 40 år och har en gedigen bakgrund inom anläggningsbranschen.
Vi har en verkstad på vår mark, i anslutning till kontoret. I verkstaden utför vi enklare reparationsarbeten och servisar.​​​​​​​
Vi strävar alltid efter att ha en uppdaterad fordonspark, vilket är en viktig förutsättning för oss som företag att kunna uppnå och leva upp till de krav kunden och vi själva ställer på oss för att kunna genomföra vårt arbete med precision/perfektion gentemot kunden. Dessutom har alla våra anläggare egna servicebilar, vilket innebär att vi alltid kan vara effektiva i vårt arbete inom företaget. Då fordonen är nya kan de återvinnas till cirka 80 procent. Ytterligare en viktig faktor, inom det aktuella miljöperspektivet, är att våra fordon är miljöklassade och framförs med miljödiesel. 

Har du frågor och vill veta mer?


Hedentorpsvägen 13
​​​​​​​291 62 Kristianstad​​​​​​​

Telefon
044-21 11 47
Fax
044-12 40 47
E-mail
info@lmtransport.se