LM-TransportSkellefteå

Vi utför alla varianter av mark- och anläggningsarbeten. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vanliga arbeten som vi utför är schakt och grundarbeten, diverse maskinarbeten inom markarbeten för att möjliggöra anläggning av vägar, parker, trädgårdar, parkeringsplatser, husgrunder, badplatser samt även fler förekommande behov av grundarbeten.

Vi har en mängd olika maskiner som vi utgår från för att kunna anpassa arbetet utifrån varje kunds önskemål. Ett exempel på en användbar och välanvänd maskin inom markarbeten är vår Bobcat T770 som är utrustad med maskinstyrning från Trimble. Redskap till denna maskin är stödkantläggare/asfaltsläggare och hyvel.

LM Norr har dessutom en stor erfarenhet gällande helhetslösningar för avlopp. Arbetet inkluderar brunnar, infiltration och så vidare. Vi både dränerar samt installerar dagvattenledningar.Gräv och anläggning

LM Norr genomför det allra mesta inom gräv- och markarbeten, såsom vägunderhåll, sanering, dikning, avloppslösningar. Vi både bygger och installerar åt er. ​​​​​​​

Vi har maskiner som hanterar last från 1,5 ton och upp till 21 ton. Förutom att kunna erbjuda flexibla maskiner med passande funktioner och styrka lägger vi stor vikt vid att rätt kompetens på de förare som finns inom bolaget utför arbetet. Vår långa erfarenhet inom branschen gör oss till experter inom området och du som kund får alltid de bästa förutsättningarna. Arbetet blir alltid väl genomfört på ett effektivt vis.Husgrunder

Vi har under ett antal år schaktat husgrunder - både för krypgrunder och för platta. Vid önskemål förbereder vi även för inre VA till det aktuella byggprojektet.

​​​​​​​Ytterligare arbeten som vi med fördel utför är dränage, installation av dagvattenledningar, samt helhetslösning med brunnar, infiltration och så vidare.
​​​​​​
Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar över något kring schakt- och grundarbeten! Vi hjälper er vidare i processen och svarar på alla era frågor kring priser, råd, alternativa lösningar och så vidare! Vi tillhandahåller alltid offertförfrågningar utan kostnad.

Länka till en order/offertförfrågning - som med fördel kommer till Norr (Pär)! Kan vi få separata förfrågningar till oss i norr?

Kontaktuppgifter:

Pär Greus, tel: 0702 950366, mail: par.g@lmtransport.se